Побољшати квалитет комуналних услуга


КОТОР ВАРОШ, 25. ФЕБРУАРА – На иницијативу начелника општине Котор Варош Зденка Сакана данас је одржан састанак представника надлежних служби Општинске управе и Комуналног предузећа /КП/ „Бобас“.

Разговарало се о чишћењу и одржавању јавних асфалтних и зелених површина са прикупљањем и одвозом смећа и обнављањем зелених јавних површина на градском подручју општине Котор Варош, као и о одржавању јавних површина на подручју мјесних заједница за 2020. годину.

Неопходно је овакав вид састанака одржавати једном мјесечно како би се што ефикасније рјешавали проблеми у области пружања комуналних услуга и постигао већи квалитет истих“, нагласио је Сакан.

IMG-00e25fecc26ed23aedb87b4f65ae93c4-V

Упућене су сугестије КП „Бобас“ у вези чишћења и одржавања приоритетних локација у градском подручју и на подручју мјесних заједница, посебно фреквентних улица у зони градилишта и на тротоарима, као и у погледу брзог уклањања угинулих животиња.

Договорено је да надлежна служба за наредни састанак припреми кратку информацију о извршеном чишћењу јавних површина у току мјесеца и усагласи теме које ће бити разматране на сљедећем састанку.

IMG-6b3738bfa4c26ecc9704c6985305bf33-V