Познати први полуфиналисти


КОТОР ВАРОШ, 4. АВГУСТА – Првог дана традиционалног турнира у одбојци на пијеску одиграни су мечеви у сениорској конкуренцији у групама „А“ и „Б“, као и мечеви групне фазе у пионирској конкуренцији.

У групи „А“ велико изненађење представља тријумф момака из екипе „Аура осигурање“, који су у одлучујућем мечу побиједили прошлогодишње побједнике, састав „Козметички салон Париз“.

Бриљирао је Владан Максимовић са одличном игром у одбрани, али сјајно су га пратили Модић и Хаџиселимовић, док са друге стране Поклека, Станић и Ибричић нису максимално ушли у меч и посљедица тога је испадање у раној фази турнира.

У групи „Б“ млади момци из Бања Луке, који наступају за „Тропик тим“, су оправдали улогу фаворита и са двије сигурне побједе ушли су у полуфинале. У мечу одлуке славили су против Ковачевића, Бехарића и Тешића, који су освојили први турнир одржан на купалишту „Бјелине“.

У јутарњим часовима су на терену биле чланице Одбојкашког клуба „Котор Варош“. Девет екипа је учествовало на фестивалу одбојке, а финале у овој категорији биће одиграно сутра.

Другог такмичарског дана играће се мечеви у сениорској конкуренцији у групи „Ц“, гдје су екипе „Пекара Обеликс“, „ЕФМ Шипраге“ и „Кафе бар Ас“, као и завршница турнира.

Такође, своје мечеве ће играти и 4 екипе у конкуренцији дјевојака, тако да је то одлична прилика да публика ужива у врхунској одбојци на пијеску.

Организатори турнира су општина Котор Варош и ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“, а на турниру учествују 22 екипе у три узрасне категорије.

РАСПОРЕД ЗА СУБОТУ (5. АВГУСТ)

14.30 ФИТНЕС КЛУБ МЛАДОСТ – ПЕКАРА ОБЕЛИКС 1 (СЕНИОРКЕ)

14.50 ПЕКАРА ОБЕЛИКС 2 – РАСПАД СИСТЕМА (СЕНИОРКЕ)

15.10 ПЕКАРА ОБЕЛИКС – КАФЕ БАР АС (СЕНИОРИ)

15.30 РАСПАД СИСТЕМА – ФИТНЕС КЛУБ МЛАДОСТ (СЕНИОРКЕ)

15.50 ПЕКАРА ОБЕЛИКС 1 – ПЕКАРА ОБЕЛИКС 2 (СЕНИОРКЕ)

16.10 КАФЕ БАР АС – ЕФМ ШИПРАГЕ (СЕНИОРИ)

16.30 ФИТНЕС КЛУБ МЛАДОСТ – ПЕКАРА ОБЕЛИКС 2 (СЕНИОРКЕ)

16.50 ПЕКАРА ОБЕЛИКС 1 – РАСПАД СИСТЕМА (СЕНИОРКЕ)

17.10 ЕФМ ШИПРАГЕ – ПЕКАРА ОБЕЛИКС (СЕНИОРИ)

17.30 ПИНК ПАНТЕР – ТОМ И ЏЕРИ (ПИОНИРКЕ)

17.50 ДРИЈЕМАШИЦЕ – МИНИОНСИ (ПИОНИРКЕ)

18.10 АУРА ОСИГУАРЊЕ – ТРОПИК ТИМ (СЕНИОРИ ТОП 3)

18.30 СЕНИОРИ ТОП 3

18.50 СЕНИОРИ ТОП 3

19.30 ПРОГЛАШЕЊЕ ПОБЈЕДНИКА И ПОДЈЕЛА НАГРАДА