Поносни на остварене резултате


КОTОР ВАРОШ, 24. МАРTА – На годишњој скупштини которварошког Црвеног крста закључено је да је прошла година била више него успјешна у погледу реализације бројних активности.

DSCN4408

Секретар општинске организације Борислав Брборовић је истакао да су остварени одлични резултати на плану добровољног давалаштва крви, а поготово у раду са младима и омасовљењу Црвеног крста.

Уз подршку општине и донатора постигли смо одличне резултате на здравственом и социјалном плану. Посебено смо поносни на пројекат „Омладинска еколошка иницијатива“, који смо реализовали у сарадњи са УНДП-ом“, рекао је Брборовић.

Он је похвалио учинак екипа подмлатка Црвеног крста, које су заузеле прва мјеста на републичким квиз такмичењима.

Поред Финансијског извјештаја за прошлу усвојен је и Оријентациони програм рада и приједлог Финансијског плана за 2016. годину.

DSCN4405

Предсједник ОО ЦК Котор Варош Војислав Главаш је истакао да ће један од најважнијих задатака у овој години бити стални рад на омасовљавању и јачању постојеће мреже основних и мјесних организација Црвеног крста на подручју општине.

Нарочита пажња биће посвећена раду са младима, односно развијању осјећаја хуманости и бриге за социјално угрожене категорије друштва“, нагласио је Главаш.

Посебним признањима за свој немјерљив допринос у раду општинске организације Црвеног крста Котор Варош награђени су: Бојан Керезовић, Ђуро Крчић, Славко Трифуновић, Здравко Козаревић и Томо Антуновић.