Потписани уговори са организацијама цивилног друштва

Потписани уговори са организацијама цивилног друштва


КОТОР ВАРОШ, 26. ФЕБРУАРА – Представници организација цивилног друштва су данас потписали уговоре за реализацију пројектних приједлога по ЛОД методологији.

DSCN3714

Укупна вриједност финансираних пројектних приједлога је 15.790,00 КМ, а након завршне евалуације средства су одобрена Еколошком покрету „Еко-опстанак“ Котор Варош у износу од 4.000,00 КМ за пројектни приједлог Урбани мобилијар у функцији заштите животне средине, затим Мултимедијалном центру младих Котор Варош са пројектним приједлогом „Лоцирање и уклањање отпада и НУС-а из ријеке“ у износу од 4.850,00 КМ.

Удружењу грађана „Змајевац“ Савићи су одобрена средства у износу од 3.950,00 КМ за пројектни приједлог „Уређење потока Змајевац“, а ансамблу „Жубор“ је за пројектни приједлог „Женска пјесма-чувар традиције“ одобрено 2.990,00 КМ.

Начелник општине Далибор Вучановић је истакао да је потписивање горе наведених уговора наставак успјешне сарадње организација цивилног друштва и општинске управе, чија ће реализација значајно допринијети развоју цивилног друштва и општине Котор Варош.