Признања за которварошке привреднике


БАЊА ЛУКА, 28. МАРТА – На традиционалној манифестацији „Избор најуспјешнијих у привреди Српске“, коју је синоћ у Банском двору организовала Привредна комора РС, значајна признања су добила три которварошка привредна предузећа.

IMG-d38405c93d65b58382a28d9c98bfa6a8-V

Предузећа која су у прошлој години имала значајну инвестицију и допринијела запошљавању су „Сим техник“ и „Дермал“, а компанији „Фагус“ је припало посебно признање за успјешно организовање групације и развој нових производних програма у протеклих 25 година, чиме је ова компанија сврстана међу највеће извознике.

Манифестацији „Избор најуспјешнијих у привреди Српске“ присуствовао је и начелник општине Котор Варош Зденко Сакан, који је нагласио да је у овој локалној заједници присутна тенденција константног развоја и напретка.

Захваљујући привредницима и њиховој намјери да проширују своје производне погоне, с поносом можемо рећи да је Котор Варош општина која има визију и конкретна запошљавања у индустрији, уз нагласак на велики извоз, што је и оријентација укупне економије Републике Српске“, истакао је Сакан.