Пријем за „бронзаног“ каратисту Гајанина


КОТОР ВАРОШ, 26. МАЈА – Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан организовао је пријем за каратисту „Ипона“ Милана Гајанина, који се окитио бронзаном медаљом у категорији до 40 килограма на 22. Балканском првенству у Истанбулу.

1
Настаупајући за репрезентацију БиХ, у врло јакој конкуренцији такмичара до 14 година, Гајанин је остварио три тријумфа, а једини пораз је доживио од вршњака који га је поразио и на првенству БиХ.
Задовољан сам наступима на Балканијади у Турској, а овом приликом желио бих се захвалити свом тренеру на одличној припреми, као и начелнику општине на пруженој финансијској помоћи“, истакао је Гајанин.
Начелник Сакан је похвалио наступе каратиста которварошког „Ипона“ у овој години, са жељом да наставе у континуитету остваривати запажене резултате.
Спортисти су најбољи амбасадори наше општине и изузетно сам поносан на који начин они презентују Котор Варош на међународној сцени“, рекао је Сакан и додао да ће увијек подржати учешћа которварошких спортиста на међународним турнирима.
Тренер Карате клуба „Ипон“ Бранко Петровић је подсјетио да Гајанина крајем јуна очекује наступ на Свјетском купу у Умагу, гдје има шампионске амбиције.
Ради се о изузетно талентованом дјечаку, пред којим је блистава каријера уколико настави са преданим и одговорним радом“, нагласио је Петровић.