Пријем за 30 општинских пензионера


КОТОР ВАРОШ, 24. ДЕЦЕМБРА – Поводом новогодишњих празника, Далибор Вучановић, начелник општине Котор Варош, организовао је пријем за 30 пензионера, који су свој радни вијек провели радећи у општинској управи.

DSCN4069

Захваливши се на њиховом доприносу током рада, начелник Вучановић рекао је да су својим преданим радом садашњи пензионери, а некадашњи радници Општине, учинили велики допринос у развоју локалне заједнице.

Данас смо уприличили пријем за 30 пензионера којима смо и ове године послали поруку да нису заборављени и да, и поред тешке економске кризе, нисмо заборавили на све оно што су ови вриједни људи урадили за општину Котор Варош и његове грађане у свом радном вијеку“, додао је Вучановић.

Дружење с пензионерима начелник Вучановић искористио је да бившим радницима уручи пригодан новчани износ за предстојеће новогодишње празнике, али и да их упозна са пројектима који су реализовани у овој години и инвестицијама које се предвиђене у 2016. години.

Овом приликом некадашње радне колеге су се поново састале на једном мјесту и присјетили се дана када су скупа радили.

Пензионери су захвални, јер их се начелник општине сјети сваке године.

Традицију треба његовати и захвални смо начелнику општине на пријему, а нама ће новац добро доћи уочи предстојећих празника“, рекао је Месуд Имамовић.