Промовисана књига Радета Берака „На месту вољно“


КОТОР ВАРОШ, 8. ЈУЛА – У Народној библиотеци у Котор Варошу синоћ је одржана промоција књиге „На месту вољно“ аутора Радета Берака, која свједочи о снази и важности писане ријечи у нашем друштву, као и о љубави коју људи још увијек гаје према књигама и књижевности.

Autor Rade Berak

Ријеч је о књизи која има аутобиографску компоненту, у којој су ауторова размишљања и догађаји из живота написани у форми кратких новела.

Настојао сам да свој животни пут од родне Грабовице до Мелбурна и све догађаје који су пратили тај трновит пут, сусрете са људима и оне најзанимљивије секвенце испричам на занимљив начин, доступан широкој читалачкој публици“, рекао је Берак.

О књизи су говорили рецензент Златко Јурић и Филип Перишић, који је истакао Беракову изванредну способност да пренесе емотивну дубину и слојевитост својих ликова кроз његову јединствену стилску експресију.

Promocija 1

По ријечима Јурића Берак је има способност да оживи ликове и дочара их на специфичан начин, те изразио увјерење да ће читаоци доживјети емоционалну везу са књигом ”На месту вољно”.