Пјесникиња Тијана Тепић на пријему код начелника Вучановића


КОТОР ВАРОШ, 15. ЈУНА – Начелник општине Котор Варош Далибор Вучановић организовао је данас пријем за младу пјесникињу Тијану Тепић, која је недавно промовисала збирку пјесама под називом „Једна суза и загрљај свијету“.
DSCN4919
Начелник Вучановић је похвалио рад младе которварошке пјесникиње која доприноси афирмацији општине.
Увијек сам подржавао таленте у свим областима умјетности, а Тијана осим поезије показује склоности ка глуми, свирању клавира и истраживачком роњењу, што је сврстава у ред изузетно перспективних умјетница“, рекао је Вучановић.
Тепићева је ову збирку поезије писала од своје девете године. У збирци пјесама „Једна суза и загрљај свијету“, коју је Тепићева већ промовисала у Народној библиотеци у Челинцу и у Специјалној библиотеци за слијепа и слабовида лица Републике Српске у Бањалуци, су и награђене поеме са разних литерарних конкурса.
Одличан је ученик трећег разреда бањалучке Гимназије и члан Студија „Јазавац“.
Одрасла сам у Котор Варошу и много ми значи подршка начелника општине, јер планирам да наставим са писањем пјесама“, рекла је Тепићева.
Према њеним ријечима велику улогу у њеном пјесничком и глумачком напредовању имали су рецензент књиге Момчило Спасојевић и глумица Народног позоришта Републике Српске Слађана Зрнић.