Радници “Спортека” помажу социјално угроженим суграђанима


КОТОР ВАРОШ, 20. НОВЕМБРА – Радници и менаџмент Фабрике обуће “Спортек” уплатили су на рачун которварошког Црвеног крста 3.124 КМ као помоћ социјално најугроженијим суграђанима у оквиру акције Општинске организације Црвеног крста “Вријеме је за хуманост”.

Pomoc 2

Фабрика обуће “Спортек” је највећи привредни колектив на подручју општине Котор Варош са више од 2.000 радника. Секретар Општинске организације Црвеног крста Котор Варош Борислав Брборовић захвалио је радницима и менаџменту ове фабрике што су учествовали у овој традиционалној акцији солидарности.

Захваљујући њиховој подршци моћи ћемо да набавимо више хуманитарних пакета и обухватимо већи број социјално угрожених породица и лица, како би они што лакше пребродили хладне зимске дане. Надамо се да ће и други привредни субјекти у Котор Варошу слиједити њихов примјер“, истакао је Брборовић. Волонтери Црвеног крста ће у наредних неколико дана посјетити неке од социјално најугроженијих Которварошана којима ће уручити пакете основних прехрамбених намирница.