Разговором превазићи тренутне несугласице


КОТОР ВАРОШ, 2. АПРИЛА – Командант Штаба за ванредне ситуације и начелник општине Котор Варош Зденко Сакан је данас у свом саопштењу истакао потребу да се сви они који су на челу привредних субјеката и јавних институција укључе у праћењу стања око спровођења мјера на сузбијању ширења заразе вирусом корона.

Ово је неопходно, прије свега у циљу заштите како запослених тако и осталих грађана, јер само заједничким разговором и обостраном жељом за превазилажење тренутне ситуације можемо очекивати конкретне резултате усмјерене ка стварању атмосфере стабилизације прилика на подручју општине.

У директном и отвореном разговору са директором предузећа „Механичке конструкције“ Луком Сибиом договорена је заједничка будућа сарадња на провођењу мјера и одлука надлежних институција у вези настале ситуације појавом вируса корона код једног запосленог радника овог предузећа, чиме су отклоњене несугласице и изражена потпуна спремност менаџмента „Механичких конструкција“ за сарадњу са Општинским штабом за ванредне ситуације“, стоји у саопштењу начелника Сакана.