Расписан конкурс за суфинансирање годишњих програма и пројеката из области спорта


КОТОР ВАРОШ, 4. ЈАНУАРА – Општина Котор Варош расписала је конкурс за достављање пријава за суфинансирање годишњих програма и пројеката удружења грађана (област спорта – спортски клубови) у 2024. години, а у овој години из буџета је издвојено 100.000,00 КМ за програме и пројекте спортских клубова.

Право учешћа имају удружења грађана, а из реда су удружења грађана – спорт и физичка култура (спортски клубови).

Пријаве се могу поднијети до 20. јануара, а листу финансираних клубова ће утврдити комисија, на основу критеријума из Правилника о финансирању у области спорта на подручју општине Котор Варош („Службени гласник Општине Котор Варош“, број: 11/23).

Подношење пријава је лично путем протокола Општинске управе Котор Варош или препорученом поштом на адресу: Општина Котор Варош, Одјељење за друштвене дјелатности, Цара Душана 65, 78220 Котор Варош.

Обрасци по овом Јавном позиву могу се лично преузети у Општинској управи или пронаћи на веб сајту општине Котор Варош, www.opstinakotorvaros.com. Минимални износ по гранту износи 1.000,00 КМ, а максималан износ је 30.000,00 КМ.

Све потребне информације могу се добити у ОУ Котор Варош, у Одјељењу за друштвене дјелатности, канцеларија број: 203, контакт телефон 066/387-527 и на e-mail: panic.nemanja@opstinakv.org.

Обрасци по овом Јавном позиву можете преузети ОВДЈЕ.