Реконструкција кампа Црвеног крста

Реконструкција кампа Црвеног крста


КОТОР ВАРОШ, 5. ЈУЛА – У кампу Црвеног крста Котор Варош у Товладићу приводе се крају радови на реконструкцији електричне мреже, замјени кровопокривача на магацину и санитарном блоку, а у завршној фази је и постављање нове ограде око кампа.

Поменута инвестиција је износила око 16.000 КМ, а финансирана је кредитним задужењем и из властитих резерви Организације.

Завршетком ових радова у потпуности можемо почети са реализацијом тренинг кампа Вишенамјенске теренске екипе Црвеног крста Котор Варош, који је планиран у првој половини наредног мјесеца“ истакао је секретар Општинске организације Црвеног крста Борислав Брборовић.

CK 3

На јуче одржаној сједници Општинског одбора Црвеног крста Котор Варош начелник општине Зденко Сакан је изразио задовољство постигнутим резулатима и укупним радом Црвеног крста, који ће и даље имати подршку локалне управе.

Камп Црвеног крста у Товладићу је настао као стална тежња општинске организације Црвеног крста Котор Варош да обезбиједи простор на којем ће млади црвенокрсташи моћи стицати нова знања и вјештине али и учити се хуманости и солидарности.

CK 4

Уз чланове Одбора сједници је присуствовао и секретар регије Црвеног крста „Крајина“ Ђурађ Стојичић, који је рекао да је Которварошки Црвени крст организација за примјер од које сви могу учити како се креирају и реализују акције од посебне користи за локалну заједницу.

CK 5

У просторијама Црвеног крста сутра ће бити организована трећа овогодишња акција добровољног давања крви.