Рекордан број учесника на турниру у малом фудбалу


КОТОР ВАРОШ, 13. ЈУНА – Турнир у малом фудбалу „Котор Варош 2016“ окупио је 42 екипе у четири категорије. У присуству представника екипа обављен је жријеб сениорског дијела турнира, гдје ће се за прво мјесто борити 16 екипа распоређених у 4 групе.
DSCN3542
Првог такмичарског дана (уторак 14.06.) играју се мечеви у групи А, а састају се:
17.00 ПЕКАРА АЛЕКСА – ДАДО д.о.о.
17.30 ДНС КОТОР ВАРОШ – АУТО РАД БАЊА ЛУКА
18.00 АУТО РАД БАЊА ЛУКА – ПЕКАРА АЛЕКСА
18.30 ДАДО д.о.о – ДНС КОТОР ВАРОШ
19.00 АУТО РАД БАЊА ЛУКА – ДАДО д.о.о.
19.30 ДНС КОТОР ВАРОШ – ПЕКАРА АЛЕКСА
У сриједу (15.06.) су на програму мечеви групе Б (СОЗ, Ауто сервис Џомба, ПДП Котор Варош, Месница роштиљница Жар), четвртак (16.06.) је резервисан за утакмице у групи Ц (Пекара Обелиx, Детектор, Кафе бар Дионис и млади СДС-а), док ће такмичење по групама у сениорском дијелу турнира бити завршено у петак (17.06.), када се играју мечеви у групи Д (Наша кафаница, Милеж градња, Грађевинска лимарија Мрђо и Слога Грабовица).
Утакмице ће се играти на игралишту Радничког универзитета са почетком у 17.00 часова, а услучају обилних падавина на располагању је спортска дворана.
У категорији пионира и предпионира је пријављено 12 екипа, по шест у свакој категорији, док ће се на турниру предузећа и јавних установа борити 14 екипа. Извлачење група у овим категоријама биће обављено у четвртак у вечерњим часовима, тако да овом приликом позивамо представнике свих екипа да дођу и присуствују жријебању, али и утакмицама сениорског турнира.
Свако вече биће организована и наградна игра за гледаоце, што је поред врхунског малог фудбала одлична позивница за све посјетиоце.
Субота и недјеља (18. и 19.06.) су резервисане за наступе млађих узрасних категорија и предузећа и јавних установа,