Рукометаши ОШ „Свети Сава“ други на регионалном такмичењу

Рукометаши ОШ „Свети Сава“ други на регионалном такмичењу


КОТОР ВАРОШ, 19. МАЈА – На регионалном такмичењу ученика основних школа у рукомету у Котор Варошу прво мјесто у мушкој конкуренцији освојила је екипа Основне школе /ОШ/ „Борислав Станковић“ из Бања Луке, а у женској конкуренцији екипа Основне школе „Десанка Максимовић“ из Трна.
DSCN4826

Бањалучани су у финалу савладали вршњаке из ОШ „Свети Сава“ из Котор Вароша резултатом 13:12, голом из седмерца у посљедној секунди сусрета.
За најбољег играча регионалног такмичења проглашен је Милош Ћулум из побједничке екипе, док је најбољи стријелац његов саиграч Александар Вујмиловић. Пехар за најбољег голмана припао је домаћем чувару мреже Марију Кршићу.
У женској конкуренцији ОШ „Десанка Максимовић“ из Трна је увјерљиво тријумфовала у финалном мечу против вршњакиња из ОШ „Борислав Станковић“ резултатом 12:1.
Појединчана признања су припала члановиме побједничке екипе. За најбољу играчицу је проглашена Софија Делић, најефикаснија је била Софија Михајловић, док је епитет најбољег голмана понијела Јована Миловановић.
DSCN4814
Директорица СШЦ „Никола Тесла“ Котор Варош Данијела Костић је уручила пехаре, медаље и дипломе за најуспјешније екипе и појединце и захвалила се свим екипама учесницама на фер и коректној игри.