Семинар за привреднике


КОТОР ВАРОШ, 23. ЈУНА – Привредна комора Републике Српске, у сарадњи са ТМС Академијом из Београда, организује семинар на тему „Измјене стандарда заштите животне средине ИСО 14001:2015“.

Семинар ће се одржати у просторијама Привредне коморе Републике Српске (Бања Лука, ул. Ђуре Даничића 1/ИИ) у четвртак, 29.06.2017. године, са почетком у 10:00 часова.

Семинар има за циљ благовремено информисање и разумијевање нових захтјева стандарда за заштиту животне средине. Полазници ће бити упознати са захтјевима стандарда ИСО 14001:2015 и примјерима из праксе.

Стандард омогућава организацијама да управљају процесима, идентификују аспекте који утичу на животну средину у оквиру реализације производа и услуга, успостављају циљеве и планирају програме за њихову реализацију, прате, мјере и анализирају индикаторе перформанси и предузимају мјере за стално побољшавање.

Овим путем желимо да информишемо привреднике и чланове Привредног савјета општине да је пожељно да присуствују наведеном семинару, а у прилогу достављамо Позив на семинар ПК РС, Програм рада и Пријавни образац.

Надамо се да ћете бити у прилици да одвојите вријеме за присуство на овом интересантном семинару и молимо Вас да пријавни образац доставите до понедјељка, 26.06.2017. године на е-mail jelenadј@komorars.ba.


ПРЕЗИМАЊЕ ДОКУМАНАТА

  • Позив
  • Програм
  • Пријавни образац