Синкро тим тријумфовао у Котор Варошу


КОТОР ВАРОШ, 24. ЈУЛА – Тријумфом „Синкро тима“ из Сарајева у сениорској конкуренцији у Котор Варошу је завршен стритбол турнир, који је окупио 24 екипе у три узрасне категорије.

DSCN5173
DSCN5172
DSCN5171
DSCN5170
DSCN5169
DSCN5169(1)
DSCN5166
DSCN5165
DSCN5164
DSCN5157

У финалу су „баскеташи“ из Сарајева савладали екипу „Кршини другари“ резултатом 15:10 и сасвим заслужено освојили прво мјесто, јер су у континуитету пружали добре партије.
За најбољег играча у сениорској конкуренцији проглашен је члан побједничке екипе Амир Аљији.
„Све је било на врхунском нивоу, честитке организаторима и са задовољством могу рећи да долазимо у Котор Варош наредне године да одбранимо титулу“, рекао је Аљији.
У конкуренцији јуниора тријумфовала је „Пекара Обеликс“ испред „Кафе бара Ролекс“, највише захваљујући Денију Варошићу, који је понио епитет најуспјешнијег играча.
„Турнир је организован на високом нивоу, морали смо уложити максимум напора да освојимо прво мјесто, што нам је и био циљ“, рекао је Варошић.
Код кадета прво мјесто је освојила екипа из Челинца „Кратка с млијеком“, предвођена Николом Топићем, најбољим појединцем турнира.
Побједник такмичења у шутирању тројки је Нермин Хујић из Санског Моста, који је шест пута био прецизан из десет покушаја.
Финалним мечевима у сениорској, јуниорској и кадетској конкуренцији присуствовало је преко 600 гледалаца на игралишту Радничког универзитета.
Пехаре, дипломе и новчане награде најуспјешнијим појединцима и екипама су уручили Александар Петровић, предсједник КК „Младост“ Котор Варош, и чланови Организационог одбора турнира Душко Васиљевић и Алмин Ибричић.
Одлични организатори турнира су били општина Котор Варош и ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“.
Након малог фудбала и уличног баскета Которварошко спортско љето се наставља турниром у одбојци на пијеску, који ће бити одржан од 29. до 31. јула.