„Спорт кафе“тријумфовао у Котор Варошу


КОТОР ВАРОШ, 17. ЈУЛА – Тријумфом екипе „Спорт кафе“ у сениорској конкуренцији синоћ је завршен турнир у уличној кошарци „Котор Варош 2017“.

У финалној утакмици Милуновић, Јовичић, Пашић и Нединић су савладали екипу „Наша кафаница“ резултатом 15:11, а у полуфиналу су надвисили екипу „МГ систем“ са 8:6.

За најбољег играча турнира проглашен је Ненад Јовичић из побједничке екипе, док је његов саиграч Никола Нединић понио епитет најбољег тројкаша у конкуренцији 28 такмичара, погодивши 7 тројки из десет покушаја.

Турнир у Котор Варошу је један од најбоље организованих и са великим задовољством долазимо у овај град, гдје је право уживање играти пред публиком која воли кошарку. Честитам нашим ривалима на фер и коректној игри и организатору на одлично обављеном послу“, истакао је Нединић.

Прво мјесто у кадетској конкуренцији освојила је екипа „Агро Јурић“, која је остварила максималан учинак од три побједе у конкуренцији четири екипе. Друго мјесто припало је „Пекари Обеликс“, а за најбољег играча проглашен је члан побједничке екипе Синиша Шорак.

Пехаре, дипломе и новчане награде најуспјешнијим појединцима и екипама уручили су начелник општине Котор Варош Зденко Сакан и директор ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“ Драган Зељковић.

Финално вече је имало и хуманитарни карактер, а захваљујући бројним посјетиоцима и свим учесницима турнира скупљено је 500 КМ за лијечење Вање Пејаковића, који је доживио тешку повреду на екскурзији у Италији.

Организатори турнира, који је окупио 20 екипа у двије узрасне категорије, били су општина Котор Варош и ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“.

КАДЕТИ

АГРО ЈУРИЋ – ПЕКАРА ОБЕЛИКС 10:6

АУТО СЕРВИС БЈЕЛОШЕВИЋ – ДС ФОТО 1:11

ПЕКАРА ОБЕЛИКС – АУТО СЕРВИС БЈЕЛОШЕВИЋ 11:4

ДС ФОТО – АГРО ЈУРИЋ 6:10

АГРО ЈУРИЋ – АУТО СЕРВИС БЈЕЛОШЕВИЋ 9:7

ПЕКАРА ОБЕЛИКС – ДС ФОТО 7:5

ЧЕТВРТФИНАЛЕ СЕНИОРА

КАФЕ МЕТАКСА/АУРА ОСИГУРАЊЕ – ЧЕЛЗИ 6:12

НАША КАФАНИЦА – ПЕКАРА ОБЕЛИКС ЗА ВАЊУ 15:11

КРШИНИ ДРУГАРИ – СПОРТ КАФЕ 5:15

ЖЕКС ТУРС – МГ СИСТЕМ 6:10

ПОЛУФИНАЛЕ СЕНИОРА

ЧЕЛЗИ – НАША КАФАНИЦА 4:15

СПОРТ КАФЕ – МГ СИСТЕМ 8:6

ФИНАЛЕ СЕНИОРА

СПОРТ КАФЕ – НАША КАФАНИЦА 15:11