Тренинзи са консултантима из УНДП-а

Тренинзи са консултантима из УНДП-а


КОТОР ВАРОШ, 1. АВГУСТА – Представници организација цивилног друштва/невладиних организација и спортских организација присуствују тренинзима са консултантима из УНДП-а како би што боље разумјели концепт и методологију припреме пројекта.

DSCN5239

Ријеч је о дводневном тренингу и сви дијелови су тематски повезани, тако да је неопходно да заинтересовани учесници присуствују оба дана, јер знање стечено првог дана без присуства на другом тренингу је непотпуно и неискористиво за писање пројеката.

На тренинзима ће усавршавати техника за дефинисање и припрему пројеката и како припремити добар пројектни план. Према ријечима Елмиде Сарић, предавача на тему израде пројеката, неопходно је кроз практичне примјере усавршити потребне технике за успјешну припрему, писање и вођење пројеката.

Развијаћемо технике потребне за дјелотворан пројектни план у циљу бољег разумијевања елемената и принципа пројектних приједлога“, истакла је Сарићева.

Тренинзима у скупштинској сали присуствују 22 представника организација цивилног друштва/невладиних организација, спортских организација и Јавних установа.