“Тропик тим” тријумфовао у Котор Варошу


КОТОР ВАРОШ, 6. АВГУСТА – Тријумфом екипе “Тропик тим” у конкуренцији сениора завршен је турнир у одбојци на пијеску “Котор Варош 2017”, који је у протекла два дана одржан на градском купалишту “Бјелине”.

Срђан Којадиновић, Владе Драшковић и Рајко Кецман су на путу до титуле били супериорни у групној фази, да би са двије побједе у самој завршници против “Аура осигурања” и “Пекаре Обеликс” сасвим заслужено освојили прво мјесто.

За најбољег играча турнира проглашен је члан Одбојкашког клуба Борац из Бањалуке Рајко Кецман, који није крио задовољство организацијом турнира.

Турнир је организован на највишем нивоу и све честитке упућујем организаторима. Мислим да смо заслужено освојили прво мјесто, што је заслуга комплетне екипе“, рекао је Кецман и додао да ће и наредне године учествовати на турниру у Котор Варошу.

Прво мјесто у конкуренцији сениорки је освојила екипа “Распад система”, која је послије велике борбе у три сета савладала састав “Пекаре Обеликс”. За најбољу играчицу турнира проглашена је чланица побједничке екипе Наташа Вучановић.

Нијансе су одлучиле да на крају ми славимо на смотри одбојке која постаје препознатљива по квалитету и организацији не само у Котор Варошу, него и у Републици Српској“, истакла је Вучановићева.

За најмлађе чланице Одбојкашког клуба “Котор Варош” је организован Фестивал одбојке, а највише успјеха су имале дјевојке из екипе “Дријемашице”. Епитет најбоље играчице у овој категорији је понијела Ивана Новаковић

Дипломе, медаље, пехаре и новчане награде најуспјешнијим екипама и појединцима уручио је директор ЈУ “Центар за културу, спорт и информисање” Драган Зељковић.

Све утакмице на турниру је судио савезни судија Здравко Вучановић, који је одлично обавио свој посао.

Турниром у одбојци на пијеску, уз учешће 22 екипе у три узрасне категорије, је завршено Которварошко спортско љето, које су заједнички организовали општина Котор Варош и ЈУ “Центар за културу, спорт и информисање”.