Укључи се у пројекат „Нова генерација, нови гласови“


КОТОР ВАРОШ, 9. ЈУНА – Млади сте, пуни жеље за ангажовање и прихватање прилика које Вам се пружају? Удружење младих „Херој“ Котор Варош има одличну прилику баш за Вас!

У оквиру пројекта „Нова генерација, нови гласови“ организујемо сет радионица и тренинга обуке за писање медијских текстова, блогова и свих облика објава путем модерних онлине медија.

Такође, у сарадњи са представницима медијских организација на нашим просторима обезбијеђени су и тренинзи за будуће wеб дизајнере и мале програмере у оквиру којих ће се млади оснажити знањем из области креирања и уређивања wеб портала и wеб страница.

Позив траје седам дана и то у периоду од 07.06.2021. године до 14.6.2021. године до 12 часова.

На овај програм се могу пријавити млади из Котор Вароша, Челинца и Кнежева а све остале информације ће бити доступне по затварању позива.

Радионице имају за циљ да активним младим људима заинтересованим за онлине медије, кроз теоријске и практичне радионице омогући унапеђивање њихових знања и стицање нових вјештина, како би се активно бавили информисањем јавности путем онлине платформи.

Ови циљеви ће се постићи кроз четири дводневне радионице у Котор Варошу, Кнежеву и Челинцу, након чега ће учесници добити прилику да пишу за нови информативни портал за младе.

Програм је првенствено намјењен почетницима, младим људима од 16-30 година са подручја Котор Вароша, Кнежева и Челинца. Сви учесници ће имати прилику да науче професионално и креативно користити технике писања и креирања текстуалног, визуелног и видео садржаја путем интернета.

Учешће на радионицама је бесплатно и да све трошкове сноси организатор, а сви учесници који успјешно заврше обуку добиће и Сертификат о стеченим знањима у онлине новинарству.

Ваше пријаве и апликације можете слати путем Facebook странице „Udruženje mladih Heroj“ Котор Варош или на е-маил адресу: udruzenjemladihheroj@gmail.com

Пријаве треба да садрже Ваше основне информације и контакт телефон те маил адресу.

Пројекат се реализује захваљујући подршци програма Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), који спроводи IOM Bosnia and Herzegovina, уз финансијску подршку USAID Bosnia and Herzegovina.