Уприличен пријем за 11 ученика генерације завршних разреда


КОТОР ВАРОШ, 29. ЈУНА – Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан организовао је данас на Градском тргу пријем за 11 ученика генерације завршних разреда средњих и основних школа са подручја ове општине.

Ученицима који су остварили изузетне резултате током школовања Сакан је уручио новчане награде и пожелио срећу и успјех у даљем школовању.

Ви сте понос и будућност наше општине и Републике Српске. Током досадашњег школовања постигли сте изузетне резултате и искрено вјерујем да ћете тако наставити, како би касније знањем које сте стекли били носиоци развоја Котор Вароша“, истакао је Сакан.

IMG-bd4242d79e5fb71160e23ad6e81381d7-V

Он је нагласио да општинска управа подржава младе и успјешне људе, првенствено додјелом стипендија и да је ове године за ту намјену издвојено 70.000 КМ из општинског буџета.

Ученици генерације Средњошколског центра „Никола Тесла“ су Тамара Славнић, Срђан Зељковић и Николина Тривуновић, из Основне школе „Петар Петровић Његош“ Масловаре Софија Стојановић и Нађа Крагић, а из Основне школе „Петар Кочић“ Шипраге Ања Благојевић.

Најбољи ученици Основне школе „Свети Сава“ Котор Варош су Габријела Бабић, Маријана Нарић, Сара Раљић и брат и сестра Данило и Габријела Миљановић.

Sara Raljic i nacelnik

Ученица Основне школе „Свети Сава“ Сара Раљић уписала је Медицинску школу у Бањалуци.

Захвални смо начелнику на пријему. Његова подршка, као и новчана награда, много нам значи у даљем школовању“, поручила је Раљићева.

Ученицима генерације средњих школа уручене су новчане награде од по 200 КМ, а ученицима генерације основних школа по 100 КМ.

IMG-08096594927b0fd6ec62a4a0507f8ea6-V