Уручена помоћ за социјално угрожене породице у Масловарама


КОТОР ВАРОШ, 27. НОВЕМБРА – Волонтери которварошког Црвеног крста наставили су акцију “Нисте заборављени” подјелом хуманитарних пакета за социјално најугроженије породице на подручју Мјесне заједнице Масловаре.

Crveni krst 2

Секретар општинске организације Црвеног крста Борислав Брборовић је истакао да је пакете са основним прехрамбеним производима добило 13 изразито сиромашних породица, које су обишле волонтерке Црвеног крста.

Ова једнократна помоћ ће многима бар мало ублажити свакодневну неимаштину и помоћи им да лакше преброде предстојеће зимске дане“, рекао је Брборовић и захвалио се свима који су учествовали у овој хуманој мисији.

У оквиру ове акције пакети су већ подијељени у мјесним заједницама Врбањци и Ободник, а до краја ове седмице биће уручена хуманитарна помоћ за преостале социјално угрожене особе са подручја општине Котор Варош.

Средства за куповину хуманитарних пакета за 65 сиромашних породица прикупљена су током прошломјесечне акције “Октобар-мјесец которварошке солидарности”, у којој су новчани прилози прикупљани од грађана, у предузећима, школама и другим јавним установама.