Уручени пакетићи “основцима” у подручним школама


КОТОР ВАРОШ, 27. ДЕЦЕМБРА – Савјет ученика Средњошколског центра /СШЦ/ “Никола Тесла” данас је у оквиру акције “Један слаткиш, једно дијете” уручио новогодишње пакетиће за ученике од првог до петог разреда у подручним Основним школама “Петар Петровић Његош” у Ободнику и “Петар Кочић” у Грабовици, и првачићима у Основној школи “Петар Кочић” у мјесној заједници Шипраге.

IMG-2e3710c066128ce8c223c10550e2dfe5-V

На овај начин средњошколци су показали своју хуманост и спремност да друге учине срећним, измаме осмијех на њиховим лицима и уљепшају им празнике.

Предсједник Савјета ученика СШЦ “Никола Тесла” Јована Тепић је истакла да је ово резултат заједничке акције руководства школе, ученика и хуманитарне организације “Ворлд вижн”.

Виде се радост и осмијех на лицима дјеце. Ово је мало, а осмијех вриједи пуно“, рекла је Тепићева.

Директор СШЦ “Никола Тесла” Данијела Костић је рекла да је у акцији “Један слаткиш, једно дијете” прикупљено 80 пакетића.

Јако смо срећни да смо имали прилику да их изненадимо, а мислим да осмијех на њиховом лицу говори више од било којих ријечи“, рекла је Костићева.

63 пакетића су подијељена основцима, а 17 пакетића ће бити уручено браћи и сестрама ученика СШЦ “Никола Тесла” из вишечланих и социјално угрожених породица.