Усвојен извјештај о раду начелника и општинске управе


КОТОР ВАРОШ, 10. СЕПТЕМБРА – Одборници Скупштине општине Котор Варош су на данашњем засједању усвојили извјештај о раду начелника и општинске управе у прошлој години.

У извјештају о раду начелника општине Котор Варош истакнути су резултати остварени у области локалног економског развоја, капиталних инвестиција, јавних финансија и друштвених дјелатности.

Извјештај говори о томе шта је тим мојих сарадника радио у 2019. години. Резултати тог рада су бољи у односу на раније године, имали смо добрих пројеката и капиталних инвестиција, од чега су највећу корист имали наши грађани“, рекао је начелник општине Зденко Сакан и додао да је континуитет развоја настављен и ове године.

IMG-10f96c276512a6bb27fed4cdebdb3692-V

Усвојен је извјештај о извршењу општинског буџета за првих шест мјесеци ове године, као и план активности на отклањању недостатака по ревизорском извјештају општине Котор Варош за прошлу годину.

Годишњи програм рада ЈУ Дјечији вртић “Лариса Шугић”за радну 2020/21. годину је добио потребну већину гласова, а одборници су усвојили и извјештај о раду ове установе за радну 2019/20. годину.

Усвојена је одлука о безбиједности саобраћаја и информација о условима и начину одвијања превоза путника на подручју општине.

IMG-63de34017686f1c4c93b35b2b6b797a8-V

Одборници локалног парламента су донијели одлуку о продаји девет парцела непосредном погодбом, а једногласно је усвојена и информација о пословању привредних субјеката општине Котор Варош у прошлој години.