У Уличној трци ученика учествовало 170 дјечака и дјевојчица


КОТОР ВАРОШ, 3. МАЈА – У Котор Варошу је данас, у оквиру обиљежавања 24. априла – Дана општине, одржана улична трка у којој је учествовало 170 дјечака и дјевојчица, а највише успјеха имали су ученици централне Основне школе /ОШ/ “Свети Сава”.

DSCN6299

У категорији других и трећих разреда тријумфовали су ученици школе “Свети Сава” Ања Смиљић и Фарук Авдић, док су код четвртих и петих разреда најуспјешнији били Јована Томић из ове школе и Борис Петровић из ОШ “Петар Петровић Његош” из Масловара. Ученица Лидија Стојановић из централне Основне школе била је најбржа у категорији шестих и седмих разреда, док је њен вршњак из ОШ “Свети Сава” Мехемед Дулић заузео прво мјесто у конкуренцији дјечака.

DSCN6292

У најстаријој категорији ученика деветих разлога тријумфовали су ученица ОШ “Свети Сава” Ружица Јанковић и ученик ОШ “Петар Петровић Његош” из Масловара Данило Новић.

DSCN6290

Најуспјешнијим појединцима дипломе, пехаре и вриједне робне награде уручио је начелник Котор Вароша Зденко Сакан. Сви учесници добили су мајицу као знак сјећања на ову, пету, уличну трку. Организатори уличне трке били су општина Котор Варош, ОШ “Свети Сава” и Полицијска станица из овог града.