“Фудбалски ветерани” одбранили титулу на турниру у малом фудбалу


КОТОР ВАРОШ, 1. ФЕБРУАРА – Екипа “Фудбалских ветерана” је одбранила титулу на традиционалном зимском турниру у малом фудбалу “Котор Варош 2021” савладавши у финалу састав “Тропика” резултатом 2:1 послије бољег извођења седмераца.

У борби за треће мјесто састав “Бел кафа” је послије бољег извођења пенала савладао екипу “Нуки Казино” резултатом 7:6.

Najbolji golman turnira Milen Kutić

За најбољег голмана турнира проглашен је Милен Кутић /”Фудбалски ветерани”/, најбољи стријелац је Данијел Трифковић /”Бел кафа”/, док је епитет најбољег играча понио члан другопласиране екипе Немања Кнежевић.

Показали смо карактер, стрпљење и дисциплину у игри у утакмицама за пласман и, уз одлично вођење са клупе, сасвим заслужено освојили прво мјесто. Захвалио бих се которварошким фудбалским ветеранима што су ме као најмлађег позвали у екипу и тако ми омогућили да коначно освојим овај турнир“, рекао је најболљи голман турнира Милен Кутић.

Награде најуспјешнијим појединцима и екипама уручили су начелник општине Зденко Сакан и директор Центра за културу, спорт и информисање Драган Зељковић.

Najbolji igrač turnira Nemanja Knežević

Одличан организатор турнира, на којем је учествовало 15 екипа, била је Јавна установа “Центар за културу, спорт и информисање” Котор Варош.

Šampioni

Pehar pobjedničkoj ekipi