Хуманитарни концерт за породицу Бибић


КОТОР ВАРОШ, 18. ДЕЦЕМБРА  – У которварошкој кино-сали синоћ је одржан хуманитарни концерт за осмочлану породицу Бибић из Вагана.

На концерту су учествовали музичари из Котор Вароша и Челинца: Ранко Гавриловић, Сувад Шкорић и Мишо Давидовић, а сав приход од продатих улазница намијењен је за изградњу нове куће породице Бибић.
Имали смо намјеру да анимирамо значајан број Которварошана у овој хуманој мисији, у одређеној мјери смо у томе и успјели, али искрено се надам да ће и привредници овог краја и сви људи добре воље помоћи да Бибићи добију нови дом“, истакао је музичар Ранко Гавриловић.
Тренутно осмочлана породица Бибић, од којих је шесторо дјеце, живи у врло тешким условима. Најстарија кћерка Маја седми је разред и главни је помагач родитељима, у кући, али и око једногодишњег брата Михајла.
Наша једина жеља је да добијемо нови дом, јер из године у годину услови живота у трошној кући се погоршавају и зато апелујем на све људе добре воље да нам помогну“, рекла је Маја.
Добровољни прилог за изградњу нове куће породице Бибић може се уплатити на жиро рачун број : 55101200006632-61, отворен код Уникредит банке.