Хуманитарни пакети за сиромашне породице

Хуманитарни пакети за сиромашне породице


КОТОР ВАРОШ, 22. ЈУЛА – Волонтери которварошког Црвеног крста уручили су хуманитарне пакете са основним прехрамбеним производима за 73 изразито сиромашне породице у мјесним заједницама Забрђе, Грабовица, Ободник, Врбањци, Липље, Крушево Брдо и Шипраге.

Секретар Општинске организације Црвеног крста Борислав Брборовић рекао је да ће ова једнократна помоћ многима бар мало ублажити свакодневну неимаштину и помоћи им да лакше преброде посљедице епидемије вируса корона.

Иако је било планирано да посјетимо 86 корисника социјалне помоћи са подручја општине успјели смо обезбиједити хуманитарне пакете за 73 сиромаше породице, односно за око 140 корисника“, истакао је Брборовић и захвалио свим волонтерима који су учествовали у акцији.

Crveni krst 1

У оквиру акције „Нисте заборављени“ до краја ове седмице биће уручена хуманитарна помоћ за преостала социјално угрожена лица са подручја мјесних заједница Вагани и Масловаре.

Хуманитарни пакети су обезбијеђени захваљујући Републичкој организацији Црвеног крста и Општинској организацији Црвеног крста Котор Варош.