Честитка начелника Сакана поводом Дана општине

Честитка начелника Сакана поводом Дана општине


КОТОР ВАРОШ, 23. АПРИЛА – Драги Которварошани,

У овом тешком времену за цијелу планету желим да вам честитам и захвалим на стрпљењу и озбиљности при провођењу мјера за заштиту свих нас од ширења пандемије.

Дан општине Котор Варош, 24. април, се, као и прошле године, због тренутне епидемилошке ситуације узроковане вирусом корона обиљежава на специфичан начин и у измијењеним околностима.

Успјели смо заједнички да реализујемо акцију уређења и чишћења града и наставићемо да га уљепшавамо и чинимо бољим мјестом за живот. Уколико се епидемиолошка ситуација побољша настојаћемо да у другој половини године организујемо традиционалну которварошку Котлићијаду и Гастро-фест.

Биће још много добрих дана и година у нашим животима. Овим путем захваљујем свим грађанима наше општине који су показали велику одговорност.

Без обзира колико година иза нас била тешка у смислу развоја, ипак је била успјешна јер су многи пројекти реализовани и остварени.

Иза нас је много напорног рада, али свјесни смо да нас чека још крупних корака како бисмо остварили заједничку визију развоја наше општине, а све с циљем повећања квалитета живота свих наших становника.

Желим захвалити на вашој подршци јер само заједничким радом, међусобним разумијевањем можемо градити бољу будућност за себе и своју дјецу.

Драги суграђани, желим вам здравље, срећу и да сљедећи Дан општине сви заједно дочекамо у ведријој атмосфери.

С поштовањем,

Зденко Сакан, начелник општине Котор Варош