Шампионски пехар „Тропику“


КОТОР ВАРОШ, 27. ЈАНУАРА – Екипа „Тропика“ побједник је овогодишњег зимског турнира у малом фудбалу „Котор Варош 2017“.

Tropic

У финалној утакмици су послије извођења седмераца надвисили младе момке из Шипрага, најпријатније изненађење турнира.

У регуларном дијелу је било 1:1, да би у пенал серији Савановић, Татар и друштво имали више среће и концентрације. У борби за треће мјесто тријумфовала је екипа „Примуле“ надвисивши кафе бар „Ролеx“ резултатом 2:1.

Гледаоци у спортској дворани видјели су изједначене и неизвјесне утакмице, а у пет од осам одиграних мечева финалне вечери побједника су одлучивали пенали.

Три најбоље екипе подијелиле су наградни фонд од 1.000 КМ, а признања су додијељена и појединцима који су својим партијама обиљежили турнир.

За најбољег играча проглашен је играч шампионске екипе Александар Тепић, први стријелац турнира је Дамир Варошић из трећепласираног састава са шест голова, док је титула најбољег голмана припала Шефику Алаковићу чији је тим поражен у финалу.

Финално вече имало је и хуманитарни карактер, јер су прикупљена финансијска средства за лијечење Стефана Мајсторовића и Блажена Савановића.

Успјешан организатор турнира био је Центар за културу, спорт и информисање Котор Варош уз генерално покровитељство супермаркета „Тропик“.

Захваљујући спонзорима, током трајања турнира, организоване су и наградне игре за гледаоце.