Котор Варош домаћин познатим музичарима


КОТОР ВАРОШ, 2. АВГУСТА – На Градском тргу у Котор Варошу сутра са почетком у 21.00 час почиње четврто издање музичког фестивала „Truck and roll“, чији су циљеви промоција идеја мира, толеранције, љубави и јачање омладинског активизма.

На фестивалу ће наступити еминентна музичка имена из региона, а највећу пажњу привлачи учешће популарног кантаутора и репера из Србије Марка Шелића – Марчела и „Напети триа“.

Поред Марчела наступиће и виртуозни бањалучки рок састав „Фјужна пруга” и октет састављен од добро познатих музичара из „Рок Симфоније“.

Фестивал организује Удружење младих „Херој“ из Котор Вароша у сарадњи са партнерима УСАИД, ЦРС и ПРО-БУДУЋНОСТ.

Позивамо све који воле добру и квалитетну музику дођу на овај традиционални фестивал, јер квалитетни извођачи гарантују одличну атмосферу и забаву. У времену бујања шунда на музичкој и културној сцени овакви догађаји имају огроман значај како би понудили квалитетну алтернативу“, истакао је предсједник Удружења младих „Херој“ Ђорђе Бојић и додао да је улаз бесплатан.

Plakat

Дан касније, у недјељу 3. августа, одржаће се и јавна дебата младих са Марком Шелићем – Марчелом, на којој ће се говорити о идејама мира, музичког и умјетничког развоја, сарадњи младих и значају преузимања одговорности за културна, политичка, економска и друга важна питања младих.

Подршку у организацији фестивала, који се одржава у оквиру Которварошког културног љета, су пружили општина Котор Варош и ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“.