“Сим Техник” донирао прехрамбене пакате најугроженијима


КОТОР ВАРОШ, 16. АПРИЛА – Которварошко предузеће “Сим техник” обезбиједило је 40 прехрамбених пакета који ће посредством Центра за социјални рад бити подијељени социјално најугроженијим породицама.

У име Центра за социјални рад захваљујем управи предузећа `Сим техник`, која је овим донацијом омогућила значајном броју грађана помоћ у основним животним намирницама“, истакао је Немања Сакан из которварошког Центра за социјални рад.

Он је нагласио да је због вируса корона отежано кретање старих и немоћних лица, као и особа из социјално угрожених породица, па ће им ова помоћ бити испоручена у наредних неколико дана.

Sim Tehnik 2

Немања Савић из управе “Сим техника” рекао је да је ово предузеће друштвено одговорно и да је ова донација само једна од многих које ће бити испоручене грађанима Котор Вароша.

Осим ове помоћи нашим социјално угроженим суграђанима, морам напоменути да смо пред ускршње и васкршње празнике уплатили новчане донације вјерским заједницама, а поред свега овога бесплатно режемо пластику за медицинске визире“, рекао је Савић.