Начелник Сакан преузео увјерење о додјели мандата


КОТОР ВАРОШ, 23. ДЕЦЕМБРА – Секретар Скупштине општине Котор Варош Снежана Јурић Мирковић је данас уручила увјерење о додјели мандата начелнику Зденку Сакану.

Начелник Котор Вароша Зденко Сакан се још једном захвалио суграђанима који су му дали своје повјерење за нови четверогодишњи мандат.

Поносан сам на вас и много вам хвала на повјерењу које сте ми указали и још једном ме изабрали за начелника општине Котор Варош. Добити ваше повјерење да управљам локалном заједницом наредне четири године велика је обавеза и част. Хвала вам што сте ми вјеровали и вјерујете, ту сам да штитим интересе свих грађана Котор Вароша“, истакао је Сакан.

IMG-c75bc08ed5bd30ec1fd6c095acce3baf-V

На Локалним изборима у Босни и Херцеговини одржаним 15. новембра ове године, према потврђеним резултатима које је објавила Централна изборна комисија Босне и Херцеговине, за начелника општине Котор Варош грађани су од три кандидата изабрали Зденка Сакана са 7.629 гласова.

Општински начелник Зденко Сакан потписао је изјаву о прихватању мандата и тиме званично стекао услове да преузме функцију начелника ове локалне заједнице за четверогодишњи мандат 2020-2024.

Увјерење је добило и 27 одборника Скупштине општине Котор Варош.