Радован Тешановић уручио помоћ сиромашним породицама


КОТОР ВАРОШ, 4. ЈАНУАРА – Радован Тешановић, Которварошанин на привременом раду у Аустрији, уручио је данас заједно са волонтерима Црвеног крста хуманитарну помоћ за шест изразито сиромашних породица на подручју општине Котор Варош.

Tešanović 1

Помоћ у вриједности од 1.200 КМ се састојала од прехрамбених и хигијенских артикала, а ово је трећа година како Тешановић помаже породице у стању социјалне потребе са подручја Котор Вароша.

Сви, а нарочито дјеца су се обрадовали изненадној посјети волонтера и вриједној помоћи која ће им увелико олакшати зимске дане. Посебну захвалност су упутили доброчинитељу Радовану који их се сјетио и накратко ублажио њихове свакодневне недаће“, истакли су у општинској организацији Црвеног крста.

Тешановић је истакао да му је задовољство усрећити за Божићне празнике своје земљаке у невољи и уручити им скромне прехрамбене и хигијенске пакете.

Tešanović 2

Желим да помогнем људима који су у невољи, онима који живе у нехуманим условима, како би Божић дочекали достојанствено и коначно сити“, нагласио је Тешановић и додао да је неопходно омогућити свим људима којима је помоћ потребна да живе боље.