Предсједник СО Котор Варош Абид Ковачић честитао Курбан-бајрам


КОТОР ВАРОШ, 8. ЈУЛА – У поводу једног од најрадоснијих муслиманских празника, Курбан-бајрама, предсједник Скупштине општине Котор Варош Абид Ковачић је упутио бајрамску поруку и честитку:

Пред нама су мубарек бајрамски дани. Дани радости, дани приношења жртве, дружења с комшијама, родбином и пријатељима, те бриге о сиромашним, старим и немоћним нашим суграђанима. Жртвујемо иметак, приносимо курбан и дијелимо га омогућујући сваком да током бајрама буде безбрижан и срећан у окружењу своје породице, те тако барем на неколико дана мијењамо свакодневност и чинимо је љепшом.

Цијењени суграђани, поруке које нам бајрам шаље пожељно је преточити у нашу свакодневну рутину. Потребно је, поред бриге за своје ближње, дио времена посветити и за друштвено-корисне активности, бригу о најближим комшијама и старијим особама, приликом чега ћемо осјетити властито задовољство, а уз то ћемо градити здраво и сигурно друштво и амбијент угодан за живот свих нас. Бајрам нас томе учи и позива на јединство у остваривању заједничких циљева и позитивних промјена.

Драги Которварошани, у своје лично име честитам Вам Курбан-бајрам. Посебне честитке упућујем нашим суграђанима у дијаспори с надом да ћете у скорије вријеме радост бајрама дочекивати у нашем Котор Варошу, који ћемо заједничким трудом и залагањем учинити сигурним, безбиједним и пријатним мјестом живљења. Бајрам Шериф Мубарек Олсун“, стоји у честитки предсједника СО Котор Варош Абида Ковачића.