Начелник Сакан организовао пријем за шампионку БиХ Сару Марић


КОТОР ВАРОШ, 15. МАРТА – Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан организовао је данас пријем за члана локалног Џудо клуба “Младост” Сару Марић, која је освојила златну медаљу на недавно одржаном сениорском првенству БиХ у Мостару.

Сакан је похвалио резултате Марићеве у овој години, али и осталих которварошких џудиста, који су истински спортски амбасадори општине Котор Варош.

Својим радом и залагањем они остварују изванредне резултате и зато сам искористио прилику да Марићеву новчано наградим за успјех на шампионату БиХ, али и за медаље које осваја у континуитету јер она на најбољи начин представља нашу локалну заједницу“, истакао је Сакан.

Prijem 2

Марићева је у категорији преко 78 килограма остварила три сигурне побједе и тако се, након увјерљивог тријумфа на првенству Републике Српске, окитила титулом шампионке у БиХ у сениорској конкуренцији.

Ово је још један успјех у мојој каријери и велики искорак за будућност, јер је ово наставак одличних резултата које сам имала у млађим узрасним категоријама. Желим да се захвалим тренерима Сејди Татару и Бориславу Богданићу, који су дали велики допринос освајању ове медаље“, истакла је Марићева и додала да је у августу очекује наступ на Балканском првенству.

Prijem 3

Поред Марићеве значајан успјех на првенству БиХ у Мостару је остварила и талентована Дарија Даниловић освајањем трећег мјеста, што је потврда доброг рада у клубу свијетле традиције.

Тренери Џудо клуба “Младост” Сејдо Татар и Борислав Богданић су се захвалили начелнику Сакану што је наградио труд Марићеве и што у континуитету пружа подршку овом колективу.