Малишани из вртића „Данило“ посјетили „Дермал“


КОТОР ВАРОШ, 13. АПРИЛА – Малишани из бањалучког вртића „Данило“ данас су посјетили фабрику обуће „Дермал“ и упознали се са начином рада овог колектива, који запошљава више од хиљаду радника на подручју двије општине, Котор Варош и Кнежево.

Dermal 2

Фабрику обуће „Дермал” у Котор Варошу данас је посјетило око 20 малишана из бањалучког вртића „Данило”, а дјеца су приликом ове посјете имала прилику да се упознају са комплетним процесом настанка ципеле, те да прођу кроз фабрику.

Ми смо их дочекали са осмијехом и жељом да им покажемо све што их занима. Након тога смо им припремили ужину, па смо направили и дружење у свечаном салону, освјежили се и сумирали утиске из погона. Овакве посјете нам свима увијек уљепшају дан, задовољство нам је што дјеца показују интерес да науче и виде шта радимо. Драга дјецо, надамо се да смо били добри домаћини”, поручили су из фабрике обуће „Дермал“, истичући да су им врата „Дермала“ увијек отворена.

Dermal 3

„Дермал” је на челу са директором Раденком Бубићем безброј пута показао да се ради о изразито друштвено одговорној фирми, а и сам Бубић је свима познат као истински хуманиста и човјек великог срца, који је увијек спреман да помогне и изађе у сусрет.

У вртићу „Данило“ желе да квалитет услуге предшколског васпитања и образовања подигну на виши ниво и да својим пословањем буду примјер другима на тржишту.

Dermal 4

Циљ им је да посвете пажњу сваком дјетету, у складу са његовим потребама и могућностима, да се равноправно и без дискриминације по било ком основу оснажи и развије до свог оптималног нивоа.