Јавни позив за пројектне партнерске мјесне заједнице


КОТОР ВАРОШ, 8. МАЈА – У оквиру пројекта „Јачање улоге мјесних заједница у Босни и Херцеговини“ – фаза II, општина Котор Варош објављује Директни позив за суфинансирање пројекта у једној партнерској мјесној заједници, који је отворен од 08.05.2023 – 29.05.2023. године.

Право на пријаву и достављање пројектних приједлога на овај позив има свака од пет партнерских мјесних заједница: Котор Варош, Масловаре, Липље, Шипраге и Вагани.

Пројектни приједлог који добије највећи број бодова на евалуацији, од стране комисије коју ће чинити чланови општине и МЗ Пројекта, ће бити одобрен за финансирање.

Директни позив и сет пријавне документације у електронској форми може се преузети од 08.05.2023. године на веб адреси www.opstinakotorvaros.com, у рубрици Јавни позиви.

Испуњени сет докумената за пројекат са траженом документацијом се доставља у једном примјерку у штампаном облику и једној електронској копији (УСБ) у затвореној коверти на адресу:

Општина Котор Варош
Ул. Цара Душана бб
78220 Котор Варош

са назнаком:

„Апликација за директни позив за суфинансирање пројеката у једној партнерској мјесној заједници (МЗ)” у оквиру пројекта „Јачање улоге мјесних заједница у Босни и Херцеговини“ – фаза II.

Рок за предају пројеката је 29.05.2023. године до 15:00 сати. Апликације које буду пристигле послије наведеног рока неће бити разматране. Све апликације морају бити физички достављене на наведену адресу прије истека званичног рока с јасно истакнутим датумом достављања.