Одржано хуманитарно такмичење у шутирању тројки


КОТОР ВАРОШ, 3. ОКТОБРА – У Котор Варошу одржано је такмичење у брзом шутирању тројки “Тројка из блока”, а сав приход намијењен за рјешавање стамбеног питања седмочлане породице Зубовић из насеља Чепак, наведено је из Хуманитарне организације “Срби за Србе” која је организатор овог спортско-забавног турнира.

У донаторској кутији је прикупљено 760 КМ, а захваљујући спонзорима и новцу прикупљеним од продаје пића обезбијеђена су значајна финансијска средства за породицу која је у стању социјалне потребе.

Породица Зубовић тренутно не остварује никаква редовна примања и живе у изузетно тешким условима, тако да ће новчана помоћ овој социјално угроженој вишечланој породици добро доћи“, поручили су из организације “Срби за Србе”.

Trojka iz bloka 2

На турниру, који је одржан синоћ на игралишту Радничког универзитета, учестовала су 72 шутера, а побједник је Давид Савић. Друго мјесто освојио је Милан Гаврић, а треће Стефан Крчић.

“Побједници су сви који су учествовали. Наша идеја је да у спортском и забавном духу окупимо људе добре воље свих генерација, од три до 103 године, јер само је важно учестовати”, навели су из Хуманитарне организације “Срби за Србе”.

Trojka iz bloka 3