“Обеликс” крунисан – отворена нова пекотека “Круна”


КОТОР ВАРОШ, 24. ЈУЛА – Много пажње и љубави у одабиру намирница, припрема пекарских производа и посвећен однос особља, учиниће да уживате у производима новоотворене пекотеке “Круна” у Улици Цара Душана у Котор Варошу и створиће од Вас госте који ће се увијек задовољни враћати.

Свака породица има своју причу. Саткану од љубави и топлине, успона и падова, те прожету традицијом и обичајима који су се преносили с кољена на кољено.

4

Таква је и она породице Башић, чији мирис пецива и хљеба сада већ пуних дванаест година уљепшава занатски центар, а од данас и староградску језгру Котор Вароша.

Савремено опремљен простор, љубазно особље као и већ добро познати производи, разлог су више да посјетите овај новоотворени простор.

Драго нам је да су грађани препознали наш рад, те да имају похвале како за квалитет производа тако и за особље и ентеријер наших објеката. Желимо омогућити доступност наших производа већем броју грађана како би и на новим локацијама могли уживати у разноврсној понуди сланих и слатких пецива“, поручили су из пекаре “Обеликс”.

8

Пекотека “Круна” у својој понуди има неколико врста хљеба, бројне врста сланих и слатких пецива, бурек, пите, пице, неколико врста лиснатог тијеста и неколико врста сендвича, а како наводе у наредном периоду ће понуду константно прилагођавати жељама купаца не би ли на тај начин уљепшали њихову свакодневницу.

Данашњим отварањем нове пекотеке добили смо у нашем граду још једно мјесто за кратки предах и уживање у врхунским окусима широког асортимана пекарских делиција.

6

Отварање “Круне”, осим што је позитивна прекретница у раду “Обеликса”, представља и допринос развоју локалне заједнице.

Отварање малопродајних објеката значи и нова радна мјеста, на шта смо увијек посебно поносни“, истичу у овој пекари.

7

Рад, дисциплина и квалитет производа уз поштовање традиције, искусне мајсторе, квалитетан репроматеријал и савремену технологију основни су елементи за успјех и пут ка изградњи бренда “Обеликс”, пекаре препознатљиве по свом јединственом визуелном идентитету.

У протеклих 12 година смо напорним радом успјели у намјери да измамимо осмијехе на лица наших купаца, да учврстимо сарадњу са нашим пословним партнерима, да нашем граду понудимо нови малопродајни објекат и зато је наше задовољство огромно, јер смо постали неизоставан дио свакодневног живота у Котор Варошу“, наглашавају из пекаре “Обеликс”.

1

Поносни су што се најљепша пекарска прича шири и даље, те што традицију преносе на све генерације срећних купаца. Најбоље ствари настају из љубави и породичне топлине, те истинске жеље да традиција остане љепота коју треба чувати.

Посјетите пекотеку “Круна” и размажите своје непце најукуснијим пецивима.