Улична трка основаца


КОТОР ВАРОШ, 23. АПРИЛА /СРНА/ – У оквиру обиљежавања 24. априла – Дана општине Котор Варош данас је одржана улична трка која је окупила преко 200 дјечака и дјевојчица из свих основних школа, а највише успјеха су имали ученици централне школе „Свети Сава“.

DSCN3302
У категорији других и трећих разреда тријумфовали су ученици ОШ „Свети Сава“ Котор Варош Ивана Товиловић и Огњен Регодић, док су код четвртих и петих разреда најуспјешнији били Лидија Стојановић из которварошке основне школе и Бојан Петровић из ОШ „Петар Петровић Његош“ из Масловара. Ученица Николина Новаковић из подручне школе у Врбањцима је била најбржа у категорији шестих и седмих разреда, док је њен вршњак из централне школе Дамјан Радиша заузео прво мјесто у конкуренцији дјечака. У најстаријој категорији тријумфовали су ученици ОШ „Петар Петровић Његош“ из Масловара Ања Вуковић и Стефан Поповић.
Најуспјешнијим појединцима дипломе, пехаре и вриједне робне награде уручили су директори основних школа са подручја општине Слађана Шубара и Никола Курушић, те начелник Котор Вароша Далибор Вучановић. Сви учесници су добили мајицу као знак сјећања на ову, трећу по реду, уличну трку.
Успјешни организатори Уличне трке су били општина Котор Варош, ОШ „Свети Сава“ Котор Варош и Полицијска станица.