Више од 200 малишана учествовало на маскенбалу

Више од 200 малишана учествовало на маскенбалу


КОTОР ВАРОШ, 15. МАЈА – Поводом међународног дана породице у Дјечијем вртићу “Лариса Шугић” у Котор Варошу одржан је традиционални маскенбал за све малишане предшколског узраста.

DSCN3380
DSCN3381
DSCN3382
DSCN3384
DSCN3386

Дјечаци и дјевојчице из свих вртићких група заједно са предшколцима су показали своје маштовите креације.

Двориште дјечијег вртића је био претијесно да прими све учеснике и њихове родитеље који су, углавном, били иницијатори шароликих костима.
У конкуренцији преко 200 маски пригодне поклоне у дипломе за најсмјешнију маску су добиле Дуња Нарић, Ена Зембић и Лена Миљановић, док су најкреативније маске имали Лука Русмир, Ана Ђекановић и Фарук Авдић. Такође, награде су додијељене и малишанима који су имали најмлађе и најтајанственије маске.

По ријечима Санеле Микић, директорице ЈУ Дјечији вртић “Лариса Шугић”, данашњи маскенбал је превазишао сва очекивања и на најбољи начин је обиљежен међународни Дан породице.

Са малишанима се дружила “Мини Маус”, популарни лик из цртаног филма, која је услишила молбу већине учесника маскенбала да се заједнички фотографишу.

Завршна свечаност у оквиру Дана отворених врата биће одржана 28. маја у кино сали, а богат забавни програм приредиће чланови најстарије вртићке групе, који ће се на тај начин опростити од својих другара и спремити се за полазак у основну школу.