Которварошки малишани прославили мини матуру


КОТОР ВАРОШ, 28. МАЈА – У которварошкој кино сали вечерас је одржана 44. завршна свечаност за родитеље малишана из Дјечијег вртића ”Лариса Шугић”.

DSCN3426
Завршна свечаност предшколаца из Дјечијег вртића „Лариса Шугић“ окупила је 24 будућа првачића која у септембру сједају у школске клупе. Они су заједно са својим млађим и старијим другарима из старије вртићке групе, и уз помоћ васпитачица, припремили пригодан програм за родитеље кроз ретроспективу онога што су учили током цијеле године.
Велики број посјетилаца је доказ да су наши суграђани препознали квалитет нашег васпитно образовног рада и тако нам пружају подршку која нам много значи“, истакла је Санела Микић, в.д. директора ЈУ Дјечији вртић „Лариса Шугић“.
DSCN3427
Матуранти-фолиранти, како их суграђани од миља зову, кроз пјесму, плес и глуму показали су публици да су спремни да из вртића сједну право у школску клупу.
Малишани из вртића су уприличили и продају радова дјечијег стваралаштва, а сва прикупљена новчана средства биће намјењена за набавку костима за драмску секцију вртића.