Усвојени извјештаји о раду Дома здравља и Дјечијег вртића


КОТОР ВАРОШ, 5. ЈУНА – У наставку 22. редовне сједнице локалног парламента, одборници СО Котор Варош усвојили су извјештај о раду Дома здравља “Свети Пантелејмон” са финансијским показатељима и извјештај о раду Дјечијег вртића “Лариса Шугић” са финансијским показатељима за 2014. годину.

DSCN3444
Одборници нису усвојили извјештаје о раду са финансијским показатељима Народне библиотеке, Центра за социјални рад и Центра за културу, спорт и информисање, а са дневног реда повучена је тачка о раду Ватрогасног друштва за прво тромјесечје 2015. године.
На приједлог скупштинске већине, коју чине одборници СДС-а, ПДП-а и СДА, са дневног реда повучена је тачка о именовању три члана Општинске изборне комисије, јер унутар ове коалиције није постигнут консензус о предложеним кандидатима.
На данашњој сједници Скупштине општине /СО/ Котор Варош већина одборника гласала је против захтјева начелника општине Далибора Вучановића за разрјешење секретара и предсједника локалног парламента.
Данашња сједница је више пута прекидана на захтјев клуба одборника СНСД-а због непоштивања пословника предсједника локалног парламента Ибрахима Палића.