Котлићијада – бренд Котор Вароша


КОТОР ВАРОШ, 15. АПРИЛА – Поводом Дана општине Котор Варош – 24. априла у недјељу (23. април) ће се на градском купалишту „Бјелине“ одржати 9. традиционална котлићијада.

DSCN3265

Очекује се учешће преко 80 екипа из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије, Хрватске и Словеније, које ће се такмичити у припремању ловачког и риболовачког котлића.

Према ријечима начелника општине Котор Варош Зденка Сакана све је спремно за недјељно најмасовније дружење ловаца и риболоваца у Републици Српској.

Градско купалиште „Бјелине“ је спремно да угости велики број екипа у такмичарском дијелу, али и оне које ће ревијалним наступом увеличати ову манифестацију“, истакао је Сакан.

DSCN3269

Општина Котор Варош је обезбиједила пиво за све посјетиоце, а најуспјешнијим екипама начелник Котор Вароша Зденко Сакан уручиће награде, пехаре и дипломе.

Због чињенице да влада велико интересовање за ову манифестацију неопходно је да сви који желе учествовати у такмичарском дијелу на вријеме пријаве екипу и резервишу мјесто на купалишту „Бјелине“. Контакт особа је Слободан Петровић (065/516-999).

“Которварошку котлићијаду” организује општина уз подршку риболовачких и ловачких удружења са подручја ове локалне заједнице.