Познати први полуфиналисти турнира


КОТОР ВАРОШ, 17. ЈУНА – „Акрополис КМФ Котор Варош“ и „АС Џомба/АО Гаврић“ први су полуфиналисти 50. турнира у малом фудбалу „Котор Варош 2017“.

До полуфинала је са двије сигурне побједе стигла екипа „Акрополис КМФ Котор Варош“. Посебно је бриљирао Славен Матијашевић који је у четвртфиналном дуелу забиљежио хет трик и на тај начин послао кући кнежевску екипу „Месница Вук“.

Други полуфиналиста турнира је искусна екипа „АС Џомба/АО Гаврић“ која је у два тијесна дуела избацила у осмини финала екипу „Наша кафаница 90 год. Младости“ (2:1) и екипу „МГ Систем“ у четвртфиналу (3:2).

Занимљиво је истаћи да је у оба дуела стријелац одлучујућих голова био Емилко Јанковић.

Пионири су одиграли групну фазу турнира, а међу три најбоље екипе из групе „А“ се пласирао са двије побједе састав „Елли бара“. Својим играма су се истакли Милош Чупић и Дамјан Пешевић постигавши укупно шест голова.

Посебно је било узбудљиво у групи „Б“, гдје су у одлучујућем мечу снаге одмјерили екипе „Социјалистичке партије“ и „Бор Петрола“. Након двадесет минута игре резултат је био 0:0, а послије бољег извођења пенала Социјалистичка партија је славила са 2:1 и тако обезбиједила пролаз даље. У „Ц“ групи меч одлуке је у своју корист ријешила екипа „РМ Принта“, и поготком Јована Јовановића савладала екипу „Пекаре Обеликс 1“. Утакмице за пласман у категорији пионира и млађих пионира играју се сутра од 09.00 часова.

Распоред утакмица за суботу (17.06.):

18:00 Спортек 2 – ОШ „Петар Кочић“ Шипраге

18:30 Спортек 1 – СИМ техник 2

19:00 АШ „Чолић/Ресторан Ловац -Ветерани Атос осигурања

19:30 АО „Слога“ – Плава птица (меч 1)

20:00 Пекара Обеликс – МЗ Забрђе (меч 2)

20:30 Механичке конструкције – Општина Котор Варош

21:00 Фагус Група – Дермал

21:30 1/4 побједник меч 1 – побједник меч 2