Сутра мото-скуп

Сутра мото-скуп


КОТОР ВАРОШ, 1. СЕПТЕМБРА – У Котор Варошу сутра ће бити одржан мото-скуп на којем ће учествовати велики број бајкера из БиХ, Србије, Хрватске и Италије.

Панто Бојић, секретар Мото-клуба “Орлови” из Котор Вароша који организује другу которварошку моторијаду, рекао је да се очекује долазак више од двије стотине бајкера из преко 70 клубова из Зајечара, Београда, Пожеге, Тузле, Бањалуке, Вишеграда, Теслића, Српца, Прњавора, Градишке и Челинца, и да су за све њих обезбијеђени храна и освјежење, као и камп мјеста на градском купалишту “Бјелине”.

Предсједник Мото-клуба “Орлови” Слободан Марић рекао је да је главни циљ мото-скупа повећање интересовања јавности и становника за овај спорт, а на овај начин жели се употпунити и туристичка понуда.

“Долазак мотоциклиста очекује се у 12.00 часова, затим ће услиједити атрактиван дефиле градским улицама, а у вечерњим часовима све посјетиоце очекује богат музички програм”, навео је Марић, додајући да ће наступити бендови “Трибут бенд”, “Треф пик разбојник” и “Талисман”.