Тета Јесен стигла у которварошки вртић

Тета Јесен стигла у которварошки вртић


КОТОР ВАРОШ, 3. НОВЕМБРА – У оквиру јесењих свечаности малишани из Дјечијег вртића „Лариса Шугић“, заједно са својим тетама, дочекали су тета Јесен, прерушену у јесење боје са слатким плодовима домаћег воћа.

Teta jesen 1

Малишани украшени разнобојним круницама, шеширима и кишобранчићима у јесењим тоновима, тета Јесен су обрадовали са рецитацијама које су вриједно спремали са својим васпитачицама.

Током ове седмице организовали смо радионице за родитеље, гдје су они заједно са васпитачима и дјецом израђивали крунице и огрлице за наше малишане које су они носили на данашњој свечаности. У знак захвалности Јесени и мајци природи, дјеца су кроз игроказе, пјесме и рецитације показали захвалност и своју креаитвност“, истакла је помоћник директора за васпитно-образовни рад Славица Лујић.

Након завршене свечаности, која је одржана у дворишту Дјечијег вртића „Лариса Шугић“, малишани су у бојама јесени заједно са својим тетама прошетали улицама града.

Teta jesen 3

Сваки сунчани дан користили смо за што дужи боравак на свјежем ваздуху при чему су дјеца непосредним посматрањем и доживљајем уочавала промјене у природи, те радове и активности људи у двориштима“, нагласила је Лујићева.

У организацији ЈУ Центар за културу, спорт и информисање и Дома културе “Мирослав – Миро Пејовић” данас је за полазнике вртића одржана и представа “Доживљаји мачка Тоше”.