Завршна свечаност которварошких предшколаца


КОТОР ВАРОШ, 2. ЈУНА – У которварошкој кино-сали синоћ је одржана 47. завршна свечаност за родитеље малишана из Дјечијег вртића „Лариса Шугић“.

Завршна свечаност предшколаца из Дјечијег вртића „Лариса Шугић“ окупила је будуће првачиће који у септембру сједају у школске клупе.

Zabava 1

Они су заједно са својим млађим и старијим другарима из старије вртићке групе, и уз помоћ васпитачица, припремили пригодан програм за родитеље кроз ретроспективу онога што су учили током цијеле године.

Велики број посјетилаца је доказ да су наши суграђани препознали квалитет нашег васпитно образовног рада и тако нам пружају подршку која нам много значи“, истакао је Младен Тепић, в.д. директора ЈУ Дјечији вртић „Лариса Шугић“.

Тепић се захвалио руководству општине, привредницима, појединцима а нарочито родитељима дјеце која бораве у вртићу на коректној сарадњи.

Zabava 3

Матуранти-фолиранти, како их суграђани од миља зову, кроз пјесму, плес и глуму показали су публици да су спремни да из вртића сједну право у школску клупу.

Истог дана завршен је и Програм припреме пред полазак у школу, који је трајао три мјесеца, и којим су обухваћена дјеца која до сада нису имала прилику да бораве у вртићу.